lördag 3 juli 2010

Snart lamnar vi San Diego


Hejsan. Om cirka en och en halv timma beger vi oss mot LA via en greyhoundbuss. Forst hade vi tankt ta taget eftersom en valdigt saker kalla namnt att det tydligen skulle vara valdigt fint att aka det. Men eftersom 4 juli borjar nalkas hade priserna pa tagen skjutit i hojden. Darav blev det buss istallet.

Stoppet i San Diego blev kort men intensivt. Som redan namnt besokte vi Balboa Park. Dagarna efter det var vi pa Sea World dar jonas (kungen) lyckades sla personligt rekord i bonnebranna. Erik lag dock inte langt efter. Philip var som vanligt helt oberord av solen.

Sista dagen hyrde vi cyckel for att uppleva San Diego pa allvar. Vi cyklade till Ocean Beach och badade lite i det svinkalla stillahavsvattnet. Darefter gjorde vi nagot helt radikalt och gick pa en basebollmatch till. Denna gangen var den San Diegos egna lag "Padres" mot Houstons "Astros". Hemmalaget tog hem segern om nagon bryr sig. Dagen avslutades med en hamburgare pa resturangen hooters, valdigt trevliga servitriser dar maste vi saga.
Nog pratat om oss, har kommer lite bilder pa Philip, Jonas och Erik istallet:
Stillahavet





ADJO

4 kommentarer:

  1. Hej JEPh och tack för blogginlägget, det börjar bli bättre frekvens på era publikationer! Fina bilder men väldigt små och går inte att förstora! OK, "hemresan" har alltså börjat! LA blir kanske lite varmare än SD, 26 (C) sådär. Här har det varit 30 idag... I Peking är det 38 på dagarna. I New Delhi har monsunen börjat, rejält med regn varje dag och bara c:a 30...
    Hälsningar Åke O Lisbeth

    SvaraRadera
  2. Pappa Å igen: Läste nu i LA Times att JÄTTEVÅGOR är på väg mot Californiens kust - inte någon tsunami utan det är från en storm vid Nya Zeeland. Det kommer att börja på morgonen 4/7 o hålla på något dygn. Farligt att bada alltså!
    Åke

    SvaraRadera
  3. Kul att följa er.
    Ha det riktigt bra. Förstår att många
    spännande platser återstår.
    Var rädda om er

    SvaraRadera
  4. de tre grabbarna på bänken såg rätt bleka ut!! Hoppas att ni får kuligt i LA 0ch resten av Er resa. Tiden går fort när man har kul - så snart är ni hemma i vardagen igen. Vi försöker följa er från havet. Frida är Milou vakt denna veckan så Sofia kan segla med.

    SvaraRadera