onsdag 30 juni 2010

Mysigt i San Diego

Morsning korsning

Vi har nu spatserat igenom San Diegos exotiska torg och gator. Forsta intrycket ar positivt. Mycket positivt. Vadret ar har betydligt skonare pa sa satt att det ar mindre luftfuktigt och svalare. Runt 20 grader. Lite som en fin svensk sommardag skulle man kunna saga.

Idag har vi varit i Balboa Park och gatt sjukt mycket. Tanken ar att vi skall varva Sea World imorgon samt inforskaffa diverse elektroniska tillbehor.

Vi lamnade i tisdags bedbugsen pa miami jazz hostel med blandade kanslor. Hostelet var sadar men manniskorna var fina dar. Maten var valdigt billig (3 dollar) och det var faktiskt valdigt gott sa det kommer vi nog sakna lite.

bilder kommer senare. chilla

fredag 25 juni 2010

South Beach

Tjo! Vi haller vad vi lovar. Har kommer en massiv update med bilder. Hall till godo...



Luften ar varm men olen ar kall...

...och solen ar stark.

Nystrykta och nyinkopta skjortor (forutom Jonas).

Utforskning av stranden den forsta kvallen. 100% vaggaranti och 30 grader i vattnet.

Sa har ser det ut kl 13 pa South Beach.


Miami handlar mestadels om att ligga pa stranden. Men pa grund av kansliga hudar sa tvingas vi att hitta pa alternativa aktiveter, till exempel shopping i Aventura Mall, besoka filming locations for Dexter och slosurfa pa Philips iPhone. Vi har aven spatserat upp och ned langs de fina art deco kvarteren pa Ocean Drive. Pa lordag blir det utflykt till Key West och pa sondag ska vi besoka Everglades alligatorer.

tisdag 22 juni 2010

We're in Miami...

Hej hej, halla. Just nu sitter vi vid en dator pa Jazz on South Beach hostel pa Miami Beach. Temperaturen ar 32 grader och luftfuktigheten kanns som 150%. Som pappa Dan sager: "Det ar frrrruuuuktansvart varmt!" Men det hade vi raknat med sa vi njuter i fulla drag.

De sista dagarna i NY spenderades bland annat i Central Park med diverse sportaktiviteter och pa Staten Island farjan fran vilken vi fick manga fina bilder pa frihetsgudinnan samt fick se Manhattans haftiga skyline i morker. Vi kollade ocksa pa en basebollmatch till, rolig sport!

Sen vi kom till Miami har vi badat tva ganger, shoppat och Erik och Jonas har, mot alla odds, lyckats branna sig pa bade rygg och skuldra. Tyvarr kan vi inte lagga in nagra bilder pa den har datorn sa ni far noja er med bilden langst ner pa bloggen sa lange. Men det kommer, vi lovar!

Vi har det bra, traffar manga nya manniskor, allt ar super!

torsdag 17 juni 2010

I (L) NY


Vi kopte biljetter utanfor av ett par hederliga medborgare trodde vi. Det visa sig sen att de blaste oss pa ungefar 10 dollar var. Men, men, inte hela varlden =)
Times Square.

Vi bestallde in en hamburgare som var minst 10 cm pa hojden. typ.

Fest pa planet. House musik i oronen.

Hej alla tusentals lasare. Nu befinner vi oss i New York. Hitills har vi hunnit med
Times Square, kopt 7 dagars subwaykort, kollar filming locations (fran gossip girl),
varit i central park, apple store (maktig).

Jonas har aven tagit sin innebandykarriar pa stort allvar genom att ta sig en joggingrunda
med lokalbefolkningen i central park. Notera att han sprang med sina nyinkopta nike skor.

Igar var vi pa Yankee stadium och sag dem spela mot phillies. Matchen sluta 3-6 men alla
jublade anda. Det var fullsatt. Hoppas timmys bett gick in.

Idag skall vi till China Town o kopa replikor. Sen skall vi till little Italy o halsa pa mafian. Sist men inte minst skall vi besoka empire state building. Vi kanske inte tar med kameran. Det ar ju inte sa fint dar har vi hort.

CIAAAAOOOO

måndag 14 juni 2010

Renew Group - Print And Design


Sommarkollektionen för de som skall åka jorden runt har nu släppts. I år jobbar vi mycket
med det stilrena.

Här står alla datum och destinationer vi ska till. Som du ser så
har trycket en mycket diskret och strategisk position.

Vit t-shirt med svart tryck, nytänkande.


Kontakta "detstoravarvet.blogspot.com" för beställning.

Sist men inte minst vill jag tacka Majk för att han ställde upp som modell.



Imorgon...


Imorgon smäller det som sagt, men varför gör vi egentligen detta? Vi har fått många frågor kring våra motiv och vi tänkte nu ta tillfället i akt och förklara. Vi har alla lärt oss redan i förskolan att jorden är ett klot som snurrar runt solen i ett solsystem tillsammans med sju andra planeter (Pluto räknas inte som planet längre). Vår definition av ett klot är att om man rör sig i en konstant riktning runt klotet så kommer man förr eller senare tillbaka till exakt samma ställe som man började på. Men är det någonsin någon som har testat detta? Nej! Därför gör vi denna resa i vetenskapligt syfte, för att öka vår förståelse för naturen, förståelsen för den planet vi befolkar. Väll mött runt klotet!

lördag 5 juni 2010

Fix

Idag har vi fixat lite grejz till varvet, väska osv. Kul, kul. Bara reseförsäkring kvar...

Till alla som vill dansa ikväll:

John de Sohn & Nick Wall feat. Christina Skaar - Unleash my love (Original mix)

onsdag 2 juni 2010

Update

Nu börjar den svenska sommaren på riktigt, i alla fall enligt Aftonbladet, så det känns lite konstigt att vi ska åka iväg och inte få uppleva den. Med 13 dagar kvar till avfärd så har vi börjat fila lite på en packlista. Känns bra att vara ute i god tid. Reseförsäkring någon?

/E